torsdag 16 april 2009

Hårda bud i Mellerud


Vad är det som händer på Uppsalas nattscen, vi är mållösa. Det ena efter det andra dj-stjärnskottet gör debut. Två av dem vi gillar bäst kommer att spela på Sockerdrickas premiär den 24/4 och sprida stjärnglans över vår lilla uppstickarklubb.

Vi längtar efter techno och därför kommer Lundini som spelar det absolut finaste från den elektroniska dansmusikscenen, vare sig det är svajig Bremen-bas eller soulig deep house. Han är klubb Rotors senaste tillskott och har just gjort en ny mix som vi verkligen gillar,"Hårda bud i Mellerud", som du kan ladda ner här.

Frankenstein aka Ingrid Öhlund har rötter som klubbarrangör och dj av klubb Autobahn, elektronisk dansklubb med sponsring av tyska ambassaden som höjde Uppsalas studentuteliv till en ny nivå. Som del av duon Macaroni Defense har hon spelat disco och 80-tal på olika klubbar i Uppsala. Just nu är hon fika-dj på GHs nationsfik, hörs då och då på radio och olika fester. Frankenstein blandar rymddisco, tung dubstep med 60-tals favoriter i nya remixer, jihad techno och afrikanska beats, och vi är SÅ lyckliga över att hon vill förgylla vår premiärkväll!

Det blir kanske lyckotårar på dansgolvet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar